Jojomagazine Shoppe

Jojomagazine Shoppe

Thursday, September 11, 2014

PRE ORDER GYMBOREE 23 SEPTEMBER 2014





Since tak lama nak dapat gaji anda boleh buat bayaran deposit 10% dr total order. BAKI SEBELUM Gymboree anda di pos dalam masa 10 hari bekerja.


Please read the following terms and conditions before making a purchase with us. Please ensure that you have acknowledged, understood and have agreed to abide and adhere to the following terms and conditions.

 
 

FREE INTERNATIONAL SHIPPING & TIADA TAX.

PLEASE READ CAREFULLY BEFORE PLACING ORDER.

1. To Order, PLEASE email to jojomagazine@gmail.com before 23rd September 2014

2. Please visit
www.gymboree.com


3. No Exchange and No Cancellation 


after order placed.

4. If your order unavailable, full refund will be made. All items are subject to availability.

5. Currency exchange from USD to RM=3.6


6. FULL PAYMENT required for PRE ORDER


7. ETA 10 working days from 24/9/2014.

8. Prices and exchange rates are subject to change without notice 

9. FLAT RATE POSLAJU RM 10 TO PENINSULAR MALAYSIA &  RM15 FOR SABAH & SARAWAK

ALL ITEMS are bought from USA. New and authentic.

jojomagazine shoppe/julia
jojomagazine@gmail.com
SMS/whatsapp: 0162066434

Friday, September 5, 2014

Tupperware September

Promosi bulan ni.
Harga tidak termasuk kos pos.



 


 

Ephyra September

 
Alhmdulillah sana sini bersembang tentang EPHYRA.
+ tiada lg masalah sembelit
+ jeragat berkurang
+ bonus sbb dpt kurangkan berat badan 
 
 
 
Promosi EPHYRA utk bulan September.

Sekotak 30 sachet EPHYRA RM197: Free 1 shaker 1 recycle bag

2 kotak 60 sachet EPHYRA RM340: Free 2 shaker 2 recycle bag 

3 kotak 90 sachet EPHYRA RM500: Free 3 shaker 3 recycle bag 

Hubungi 0162066434/email to jojomagazine@gmail.com

PROMOSI sah sehingga 30 September 2014
 
 
 
 
Mari rapat dekat stok baru sudah tiba.


Tuesday, September 2, 2014

Steam It


 
Steam it color baru
3 tingkat
hanya Rm 45
Kos pos bungkusan RM 7/semenanjung

Thursday, August 7, 2014

Braun Thermoscan Ear Thermometer with ExacTemp Technology.


Pre order ETA ENd September 2014
Deposit Rm 20
RM220 termasuk poslaju ke semenanjung



  RM 220 inclusive poslaju.



Product Features

  • Professional accuracy. Flashing light and beep confirm positioning.
  • On-Off button for easy control. Memory function stores 8 readings.
  • Soft, flexible tip with filter detector. Lens Filter ejector for easy removal.
  • Oral, rectal or underarm use
  • Includes: 2 AA batteries - 21 lens filters and cap

Wednesday, August 6, 2014

Operasi Lelong tupperware

 
 
Operasi jualan LELONG TUPPERWARE.
Semua mesti habis :)
 
Jom singgah IG JAYJULIA.
 
Stok dan status terkini semua sy dah letak. Harga dan saiz juga.
harga terendah saya tawarkan, tidak termasuk kos pos.
Jom cepat...cepat...cepat sebelum terlambat.

Tuesday, August 5, 2014

BELI EPHYRA percuma MAGIC LIP (nutrimetics)

 
Raya sebulan, Promosi Harga Raya EPHYRA juga di lanjut kan.
Bonus dengan setiap belian EPHYRA dpt percuma sebatang Magic Lip Color dr nutrimetics.
Saya juga pengguna setia magic lip ni sbb selain melembabkan bibir, warna bertukar ikut mood kita.
 
Jangan tunggu lama-lama
 Insyallah stok bykkkkkk khas utk semua.
 
1 kotak EPHYRA RM 180
2 kotak EPHYRA RM 350
3 kotak EPHYRA RM 510
 
setiap kotak EPHYRA percuma shaker + recycle bag + magic lip
 

 


Magix Lip Color, 3.5g by Nutrimetics ada 5 pilihan warna
N2040027 Rose,

N2040004 Lavender,
N2040002 Sunflower,
N2040003 Green Mint,
N2040028 Peach
Magix Lip Color works according to your body chemistry to create a long-lasting, personalized color for your lips.

Enriched with moisturizer and Vitamin E to protect lips


*Promosi sah sehingga stok masih ada

Monday, August 4, 2014

Backpacks & Lunchboxes

 
Ready Stock
BackPack Rm 90
Lunchbox RM 50
 
 
 









Friday, July 18, 2014

Tarikh terakhir penghantaran sebelum raya adalah 23 JULAI 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Tarikh terakhir penghantaran sebelum raya adalah 23 JULAI 2014.

Tiada penghantaran dari 24 JULAI 2014 sehingga 3 OGOS 2014.

Penghantaran seperti biasa bermula pada 4 OGOS 2014.


TARIKH CUTI

25 JULAI - 3 OGOS 2014


Walaupun tiada penghantaran dan kami bercuti, pembelian tetap boleh dilakukan seperti biasa di website kami. Sebarang email dan panggilan telefon akan dijawab setelah habis tarikh kami bercuti.

Team JOJOMAGAZINE mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin.

Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

Tuesday, July 8, 2014

Gymboree Tote bag & Purse

Baju raya dah beli, kasut pon dah ada...jgn lupa gayakan anak anda dgn handbag juga :)
harga tidak termasuk pos.

Kos poslaju semenanjung RM8

 

Indigo Floral Tote Bag

RM35

 
  • 100% cotton tote/Manmade materials in trim
  • Features allover floral print with pieced metallic accents
  • Metallic trim and straps
  • Fully lined


Blossom Lantern Purse

RM15

Your little gal carries her belongings in sweetly elegant style in our shiny lantern bag. Shimmery fabric gleams with cherry blossom designs with 3D flower accent. Sparkly gem center adds an extra fancy touch. 

WARNING: CHOKING HAZARD - Small parts. Not for children under 3 yrs.
  • 100% polyester dupioni
  • Features detailed embroidery, 3D flower with gem center
  • Touch-close fasteners


 

Zebra Purse

RM35
  • Manmade materials
  • Zip closure
  • 3D tassel zipper-pull
  • 3D fringe detail
  • Satiny lining


Sea Creatures Jelly Tote Bag

RM35

  • Manmade materials
  • Features allover print on see-through material
  • Contrast trim and straps
  • 7H x 9W x 3D inches

Tuesday, July 1, 2014

Harga terkini EPHYRA RM180

<<<<100 berkesan="" wow="">>>
KEBAIKAN EPHYRA : 
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
✔️Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
✔️Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
✔️Merawat serta mencegah jerawat
✔️ Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK atau RAWATAN LASER
✔️Mengecilkan liang roma
✔️ Merawat Eczema
✔️Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
✔️ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
✔️Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
✔️Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
✔️ Mencegah kerosakan KOLAGEN
✔️Meningkatkan daya ketahanan badan
✔️ Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
✔️Melindungi daripada sinaran UA-B
✔️Menyembuhkan luka dan mencegah parut
✔️Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
✔️Membantu Menyah-toksik dan pencemaran didalam tubuh, melancarkan pelawasan dan menghasilkan kulit lebih cerah
✔️Mengawal nafsu makan dan melangsingkan tubuh badan

Ibu2 dalam berpantang & Menyusu juga boleh minum, EPHYRA ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat & halal!!

INGINKAN KULIT GEBU & FLAWLESS DENGAN MUDAH, TANPA SUNTIKAN DAN LASER? Jom cuba Ephyra hari ini!! Kesan yg mengkagumkan ribuan pengguna kami!
Setiap hari semakin ramai jatuh cinta dgn EPHYRA uolss!! 100% terbukti berkesan, percayalah!!



Sekotak 30 sachet EPHYRA RM180 : Free 1 shaker 1 recycle bag
2 kotak 60 sachet EPHYRA   RM340 : Free 2 shaker 2 recycle bag 
3 kotak 90 sachet EPHYRA   RM480 : Free 3 shaker 3 recycle bag 
4 kotak 120 sachet EPHYRA RM600 :  Free 4 shaker 4 recycle bag

Hubungi 0162066434/email to jojomagazine@gmail.com

PROMOSI sah sehingga 30 Julai 2014




Sunday, June 22, 2014

Tudung awning lembut kanak-kanak



Tudung kanak-kanak awning lembut
Sesuai utk umor 3-10tahun
Ukuran dagu ke dada 32 cm
Awning de kain kotton denim
Layer Lycra & chiffon
Sehelai RM25
Beli 3 helai percuma Poslaju

ada 20 pilihan warna


Monday, June 9, 2014

PRE ORDER GYMBOREE RAYA

Pre order di buka sehingga 3 JULY 2014 utk pastikan parcel sampai 2 minggu sebelum raya.
Masih byk masa utk membuat tempahan. Jangan tunggu sehingga masa dah suntuk.
Kalau tak boleh buat full payment, boleh shj nk bayar 50% deposit. tapi jika anda berubah hati maaf deposit tidak akan di kembalikan.

Harga mengikut harga terikini di web. Harga ready stok adalah tetap. Poslaju mengikut berat.
Anda boleh submit or email bila-bila masa. Cepat order cepat dapat.

Please read the following terms and conditions before making a purchase with us. Please ensure that you have acknowledged, understood and have agreed to abide and adhere to the following terms and conditions.

 
 

FREE INTERNATIONAL SHIPPING & TIADA TAX.

PLEASE READ CAREFULLY BEFORE PLACING ORDER.

1. To Order, email jojomagazine@gmail.com or SMS/whatsapp.

2. Please visit
www.gymboree.com
3. No Exchange and No Cancellation 


after order placed.

4. If your order unavailable, full refund will be made. All items are subject to availability.

5. Currency exchange from USD to RM=3.5

6. FULL PAYMENT required for PRE ORDER


7. ETA 20 working days from payment.

8. Prices and exchange rates are subject to change without notice 



ALL ITEMS are bought from USA. New and authentic.

jojomagazine shoppe/julia
jojomagazine@gmail.com
SMS/whatsapp: 0162066434

Kek Gula Hangus tempahan utk raya

Kek gula hangus ni saya buka tempahan anytime.

Cuma utk pick up di KL/Selangor kena tggu bila saya ke sana la.

Harga terkini kek gula hangus RM 40 sebiji dengan berat 2kg

Nak pick sendiri di rumah saya di Perak ni bebila je tapi jangan la nak amik ptg pg ni baru order.
Kesian kek tak sejuk betul dah kena masuk dalam bekas.

Utk pengeposan maaf saya tak boleh bg free mahupun diskaun sbb saya nak kena bayar perkhidmatan tersebut.

Pilihan yang ada

1 biji kek kos POSLAJU RM 13
2 biji kek kos pos SKYNET RM20
3 biji kek kos pos SKYNET RM25
4 kek kos pos SURE REACH RM16 ( kenapa lg murah? sbb ni saya tumpang kawan saya punya akaun TETAPI bukan setiap hari saya boleh travel 1 jam perjalanan utk ke kedai kawan ni. Hanya utk mereka yang nak order 4 biji ke atas shj dan pengeposan pada hari Jumaat sahaja supaya kek boleh sampai hari sabtu)

Anda ada special nota utk mereka yang tersayang? Boleh aja sy tunaikan.

 
 
 
 
Self pick up di Hospital Ampang pada 10 Julai 2014
Self pick up di Hospital Ampang pada 25 dan 26 Julai 2014
 
Kos penghantaran door to door oleh saya sendiri dengan minimum tempahan 2 biji kek :
RM 10 utk sekitar Ampang/Ampang point/Jalan Ampang/Tesco Ampang/AEON Maluri
RM 20 Serdang
RM 25 Bangi/Putrajaya
 
Tempahan utk bulan puasa dan aidilfitri juga dibuka, sehingga 15 Julai shj. Nak beli bahan-bahan, buat budjet. Bulan Ramadhan ni kena plan sebelum nk keluar ke mana-mana
Deposit 50% utk tempahan Aidilfitri dan baki sebelum saya buat penghantaran pada minggu terakhir Ramadhan. Utk self pick up seperti tarikh di atas.
 
Saya tak mampu nak tawarkan penghantaran percuma memandangkan penjimatan hanya berlaku pd sebelah pihak shj.

Topi ala Maher Zain

Ready stock
Tidak termasuk poslaju
size 12-18 mos
RM30

size 2-3T
RM30

size 6-12mos
RM30

size 6-12mos
RM30

Thursday, May 29, 2014

Tudung Syria kotton dewasa

Tudung Syria kotton dewasa.
saiz:
S (42cm) -RM30 M (47) - RM34 L (52cm ) - RM38 XL (58) - RM 42
Kos poslaju ke semenanjung RM 8 /Sabah & Sarawak RM 15








Friday, May 16, 2014

Dropship- Jatuh hantar

Ampuan maaf di pinta.

Kami tidak menawarkan perkhidmatan DROPSHIP

Saya lah kuli dan bos. Angkat, kemas, bungkus dan hantar semua di atas bahu saya. Alhamdulillah jatuh dan bangun selama lebih 8 tahun berniaga online ni.

Tak mampu nk bantu sebab tiada kakitangan yang boleh monitor segala pesanan yang pada hemat saya bakal masuk tak tentu masa. Dengan stok juga yang tak menentu boleh bikin jiwa kacau dan stress. Insyallah mana tau stau hari nanti sasa dah 100% buat bisness ni saya akan war2kan kepada anda yang berminat.

Sunday, May 11, 2014

Gymboree Two-Piece Gymmies®

Sepasang RM 25
Tidak termasuk poslaju ETA by end of next week

  • 100% cotton rib
  • Features embroidery
  • Snug-fitting
  • Easy pull-on style bottom

Kalau umur anak 3 T sesuai ambil size 4T
 




Size 12T

 

Size 8T


Size 3T

Thursday, May 8, 2014

RM18 sehelai

Gymboree ready stok harga erendah RM 12 jemput singgah ke Pages jojomagazine shoppe